Köpvilkor


Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. En beställning är bindande och medför betalningsansvar för dig som kund.


Leverans och frakt

Alla ordrar skickas normalt inom 2-6 arbetsdagar efter mottagen betalning. Avvikelser kan förekomma. Om förseningar i leveransen skulle uppstå, och du inte har fått något meddelande från oss gällande detta, vänligen kontakta oss på  e-postadress: [email protected] 

Alla beställningar skickas med PostNord. En fraktavgift om 69 kr per order och ordertillfälle tillkommer vid alla beställningar. Om ert ordervärde överstiger 2500 kr erhåller du som väljer detta fraktsätt fri frakt. En varubrevsförsändelse är spårbar men PostNord men ersätter inte kund vid eventuell förlust eller skada. Moon-kissed kristaller ansvarar heller inte för förlust eller skada.

Vi packar din order omsorgsfullt! Men vi ansvarar ej för PostNord hantering av paketen. Vi ersätter därför inte skador förorsakat av fraktbolaget. Allt ansvar för försändelsen övergår till transportören efter att varorna skickats från oss och vi tar heller inte ansvar för förlust av paket, då de är PostNords ansvar. Önskar du som kund extra försäkring på en försändelse skall du meddela detta till mig så vi kan ordna detta innan du genomför din order. Försäkrad försändelse innebär ett tillägg på 85kr

Du som kund ansvarar för att ange korrekt leveransadress i ordern och för att leveransen hämtas ut. Vid fel angiven adress eller om ordern går i retur debiteras du en administrationsavgift på 250kr och eventuell ny fraktavgift. 

Aviseringar om leverans skickas normalt via mejl, sms men dyker även upp i PostNords app. 


Betalningsalternativ 

 Betalningsalternativen: Swish, Klarna, och banköverföring med betalkort. Klarna erbjuder kortbetalning, delbetalning, Swish och faktura. 


Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.  Du måste skriftligt meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till [email protected] eller moonkissed.kristaller på instagram. Vi tar inte emot returer som inte först godkänts.

I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till mig. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.  Utöver detta förbehåller jag mig rätten att, på återbetalningsbeloppet, dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. Att inte hämta ut sitt paket hos ombud, räknas inte som ångrat köp. 

Retur kan inte ske förrän vi godkänt att du kan skicka retur

Ångerrätten kan INTE åberopas; 

- Om du har valt månadsbox som legat i mer än 14 dagar. 

- Om varan inte lämnas tillbaka i samma skick som den hade när den levererades till dig som kund.PRODUKTINFORMATION 

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Dock är det alltid vårt mål att på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. Produkter kan se annorlunda ut i olika ljus.